Vacature bij LVO: breng jouw passie voor onderwijs naar een hoger niveau!


Heb jij hart voor het opleiden van operatieassistenten, en wil je een rol spelen in het bevorderen van kwalitatief hoogstaande zorg?
Dan hebben wij een mooie vacature voor jou! De Commissie Onderwijs van de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) zoekt een gedreven nieuw lid om samen het verschil te kunnen maken! 

Functieomschrijving

De Commissie Onderwijs biedt ruimte voor diverse taken en verantwoordelijkheden. De rollen worden verdeeld op basis van individuele interesses. Je kunt dus zelf aangeven wat je graag doet. Of je nu bezig bent met het vinden van boeiende sprekers voor onderwijsdagen, jezelf inzet op het gebied van kwaliteit, of deelneemt aan vergaderingen van samenwerkende organisaties: bij ons kun je je passie voor onderwijs kwijt.

Bekijk hieronder een impressie van onze jaarlijkse PB-/WB-/Studentendag, georganiseerd door de Commissie Onderwijs.

Tijdsbesteding

Verwacht een tijdsinvestering voor deze functie van ongeveer 2 tot 3 uur per maand, afhankelijk van de lopende werkzaamheden.

Functie-eisen

Om voor de functie in aanmerking te komen is LVO-lidmaatschap een vereiste. Daarnaast kijken we vooral uit naar kandidaten met affiniteit voor het opleiden van operatieassistenten en toewijding aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Vergoeding

Als commissielid bij de LVO ontvang je een onkosten- en reiskostenvergoeding voor de activiteiten waarbij je betrokken bent. Daarnaast bieden we korting op het lidmaatschap van de LVO. Tot slot profiteer je van deelname aan LVO-beleidsdagen en geniet je van gratis toegang tot congressen en symposia.

Over de LVO

De LVO is een dynamische vereniging, die de belangen van alle operatieassistenten in Nederland behartigt.

Ontdek meer over ons op de website, onder de menu-optie 'Over de LVO'.

Over de Commissie Onderwijs

De Commissie Onderwijs bestaat uit een groep enthousiaste mensen, met goede onderlinge contacten. We vragen inzet, maar waarderen ook ieders bijdrage. Vergaderingen vinden meestal digitaal plaats, wat je een hoop reistijd bespaart.

Meld je aan

Wacht niet langer en sluit je aan bij ons gemotiveerde team; als lid van de Commissie Onderwijs krijg je een unieke kans om actief betrokken te zijn bij de verbetering van het onderwijs en de kwaliteit van zorg.

Neem voor meer informatie - of om je direct aan te melden - contact op met Anneloes ten Brink, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij kijken ernaar uit om je binnen ons team te mogen verwelkomen!